Zoek
 
Sluiten
INDISCHE ENCYCLOPEDIE
Indopedia
INDOPEDIA
De Indische Encyclopedie
 

Index encyclopedie

Recepten, Gerechten

Djamu (Jamu) - medicinale kruiden , planten en vruchten. Ziekten & Kwalen

Indische Boekrecensies

Verhalen

Bladmuziek Krontjong

Bezoekers vanaf jun. '09

 17899569 Bezoekers

 24 Bezoekers online

rss Deze artikelen zijn ook met een RSS reader te lezen. :
https://www.indopedia.nl/data/nl-articles.xml

Dadar Jawa (Javaanse omelet)

U hebt nodig:

6 tot 8 eieren
2 lepels fijngesneden uien
1 fijngesneden lombok (peper)
1 ½ theelepel zout
¾ theelepel peper
Boter
Kelapa olie (kokos olie)

Bak de lombok eerst even met de uien op. 

Kluts de eieren, doe er zout en peper bij en bak eerst een kant gaar. Keer de omelet om en strooi de gebakken uien en lombok over de omelet.

Vouw de omelet dicht en bak de andere kant.

Dadar Jawa


Creatie datum: 06/03/2017 10:32
Categorie: - Eiergerechten
Pagina gelezen 6253 keren


Reacties op dit artikel

Er heeft nog niemand gereageerd.

Nieuws van den dag uit het voormalig Nederlandsch-Indië