Zoek
 
Sluiten
INDISCHE ENCYCLOPEDIE
Indopedia
INDOPEDIA
De Indische Encyclopedie
 

Index encyclopedie

Recepten, Gerechten

Djamu (Jamu) - medicinale kruiden , planten en vruchten. Ziekten & Kwalen

Indische Boekrecensies

Verhalen

Bladmuziek Krontjong

Bezoekers vanaf jun. '09

 17303244 Bezoekers

 35 Bezoekers online

rss Deze artikelen zijn ook met een RSS reader te lezen. :
https://www.indopedia.nl/data/nl-articles.xml

Vis / Garnalen gerechten - Perkedel udang (frikandel van gehakte garnalen)

U hebt nodig:

500 gram gekookte gehakte garnalen
2 eieren
¼ geweekt brood
1 thelepel peper
½ theekopje getrokken van jeruk-purut blad
Meel of beschuitkruim (paneermeel)
Geslagen eiwit
Een paar peterselie blaadjes
Olie

U mengt de gehakte garnalen met de twee eieren, het brood, de specerijen en de blaadjes perselie en maakt er kleine balletjes van. De balletjes doopt u in het eiwit en daarna in de paneermeel.  U bakt ze in de olie mooi bruin.

perkedel udang (garnalen)


Creatie datum: 08/03/2017 11:05
Categorie: Recepten, Gerechten - Vis / Garnalen gerechten
Pagina gelezen 3996 keren


Reacties op dit artikel

Er heeft nog niemand gereageerd.

Nieuws van den dag uit het voormalig Nederlandsch-Indië