Zoek
 
Sluiten
INDISCHE ENCYCLOPEDIE
Indopedia
INDOPEDIA
De Indische Encyclopedie
 

Index encyclopedie

Tel. / adres boeken

Recepten, Gerechten

Djamu (Jamu) - medicinale kruiden , planten en vruchten. Ziekten & Kwalen

Indische Boekrecensies

Verhalen

Bladmuziek Krontjong

Bezoekers vanaf jun. '09

 19282738 Bezoekers

 39 Bezoekers online

rss Deze artikelen zijn ook met een RSS reader te lezen. :
https://indopedia.nl/data/nl-articles.xml

Keukengerei - Cobek

Allereerst is daar dan de cobèk (tjobèk), een soort van stenen vijzel die vooral van belang is bij het maken van de overheerlijke, natuurlijk alleen voor de liefhebber, bumbu (boemboe).

De bumbu is het kruidenmengsel dat bij een gerecht hoort.

Cobek's zijn er in verschillende maten. Ze zijn nogal prijzig, maar ze gaan een leven lang mee. Een kleine en een grote voor als u van plan bent om veel Indonesisch te gaan koken.

Cobek


Creatie datum: 09/03/2017 13:55
Categorie: - Diversen
Pagina gelezen 3354 keren


Reacties op dit artikel

Er heeft nog niemand gereageerd.

Nieuws van den dag uit het voormalig Nederlandsch-Indië