Zoek
 
Sluiten
INDISCHE ENCYCLOPEDIE
Indopedia
INDOPEDIA
De Indische Encyclopedie
 

Index encyclopedie

Recepten, Gerechten

Djamu (Jamu) - medicinale kruiden , planten en vruchten. Ziekten & Kwalen

Indische Boekrecensies

Verhalen

Bladmuziek Krontjong

Bezoekers vanaf jun. '09

 17974665 Bezoekers

 43 Bezoekers online

rss Deze artikelen zijn ook met een RSS reader te lezen. :
https://www.indopedia.nl/data/nl-articles.xml

Zuren en acar (atjar): Acar lombok ijo (tafelzuur van groene lombok)

U hebt nodig:

Grote groene lombok
Zout en azijn

Van de groene lomboks snijdt u de puntjes af en legt u ze een nacht in zout. Eigenlijk zou u ze de volgende dag een paar uur in de zon moeten leggen maar dat zal in hier Nederland wel een probleem opleveren. U kunt ze heel langzaam in de oven droog laten worden.
 

U kookt de azijn, laat deze afkoelen en giet dit over de lomboks.

lombok ijo


Creatie datum: 09/03/2017 13:21
Categorie: - Zuren en Acar (atjar)
Pagina gelezen 2900 keren


Reacties op dit artikel

Er heeft nog niemand gereageerd.

Nieuws van den dag uit het voormalig Nederlandsch-Indië